Profi Önéletrajz Csoport

Profi Önéletrajz Csoport

Infó

Adatvédelem

Egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanunk az az, hogy az Ön adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Éppen ezért nem is kérünk olyan személyes információkat, mint lakcím vagy telefonszám. A születési dátumot nem is említem, mert azt egyébként sem szükséges feltüntetni az önéletrajzban.

Természetesen a lakcímnek és egy mobil- esetleg vonalas telefonszámnak szerepelnie kell az önéletrajzban. Ezek helyét szabadon hagyjuk, és úgy küldjük el az önéletrajzot. Önnek csak be kell írnia a megfelelő helyre.


Milyen adatokra van szükségünk?

Két féle módon tudjuk elkészíteni az ön professzionális önéletrajzát. Az egyik és egyben legegyszerűbb módja, ha Ön elküldi nekünk e-mailben egy régebbi, saját maga által készített önéletrajzát. Ezt megteheti doc, docx, pdf, vagy akár jpeg formátumban is.

A másik lehetőség /ha esetleg még nem rendelkezne önéletrajzzal/ hogy egyszerű felsorolásban leírja a következő, fontos információkat:

   o Iskolák, tanfolyamok és a végzett szak /évszámmal ellátva/
   o Munkahelyek és az ott betöltött pozíciók /évszámmal ellátva/
   o Jogosítványok, nyelvtudás, hobby, képességek
   o Fénykép /csatolmányként/

Facebook önéletrajzok elkészítéséhez további adatokra van szükségünk:


  • plusz 3-4 fénykép amit kicsiben megjeleníthetünk
  • családi állapot, szül. idő, beszélt nyelvek

Ezekből az adatokból mi összeállítunk Önnek egy egyedi és garantáltan figyelemfelkeltő önéletrajzot, amely egy lépéssel közelebb segíti Önt az állásinterjúra való bejutáshoz.


Motivációs levél

Egy jó önéletrajz nem feltétlenül elegendő a hőn áhított állás megszerzéséhez. Elhivatottságunkat bizonyítani is kényszerülünk. Ezt legegyszerűbben egy Motivációs Levéllel tehetünk meg.
A motivációs levél funkciója és fontossága sokak számára nem egyértelmű. Ebben a levélben fogalmazzuk meg, hogy miért pályáztuk meg az adott pozíciót és miért gondoljuk, hogy mi lehetünk a legalkalmasabbak arra.

Amennyiben ön még nem rendelkezik Motivációs Levéllel, ne keserdjen el. Mi segítségére lehetünk ebben is!Önéletrajzában feltüntetett adatok alapján és a megpályázni kívánt pozíció alapján mi megszerkesztjük azt a motivációs levelet mely leginkább felkelti a munkaadók érdeklődését Ön iránt.


Hogyan rendelheti meg önéletrajzát?

Önnek nincs más dolga, mint a fentiekben már leírt adatait vagy egy régebbi önéletrajzát az „Elérhetőségeik” menüpontban található e-mail címünkre elküldenie.
Adatai beérkezése után válaszlevélben küldünk Önnek egy bankszámla számot. Az ezen történő befizetés beérkezésétől számított 48 órán belül mi elküldjük Önnek a Professzionális Önéletrajzát/Motivációs Levelét.

Kérjük, ne felejtse el átutalásának megjegyzés rovatába beleírni, teljes nevét!

Akciós árainkat ITT találja!


Dokumentum formátuma és nyomtatás
Az elkészült önéletrajzokat és motivációs leveleket minden esetben Word 2007 azaz .doc formátumban küldjük el Önnek, hogy címét és telefonszámát beírhassa, javíthassa, valamint a dokumentumot nyomtathassa.

Amennyiben nem rendelkezik, otthonában nyomtatási lehetőséggel úgy kérjük, ezt jelezze felénk megrendeléskor. Ez esetben kérünk egy levelezési címet, amire postán továbbítjuk önéletrajzát.